Chicken Grown From Cells
Wins Approval From USDA
مرغ رشد یافته از سلول ها تاییدیه وزارت کشاورزی آمریکا را دریافت کرد
نوع جدیدی از مرغ - که از سلول های مخازن فولادی پرورش یافته است - به سمت میزهای غذاخوری ایالات متحده می رود. بخش کشاورزی ایالات متحده روز چهارشنبه به دو شرکت مستقر در کالیفرنیا چراغ سبز نشان داد تا مرغ "پرورش سلولی" را که خارج از حیوانات رشد می کند، به مصرف کنندگان آمریکایی بفروشند. تأیید وزارت کشاورزی ایالات متحده به این معنی است که گروه کوچکی از غذاخوریها در ایالات متحده میتوانند گوشت مرغ تولید شده توسط دانشمندان و کارآفرینانی را بچشند که امیدوارند تقاضای رو به رشد جهانی گوشت را بدون کشتار حیوانات برآورده کنند و در عین حال تلفات کمتری را در این سیاره دریافت کنند. اولین تأییدیهها روز چهارشنبه به «گود میت» مستقر در آلامدا، کالیفرنیا، یک بازوی شرکت فناوری غذایی Eat Just، و «آپ ساید فودز» مستقر در برکلی رسید، که نشاندهنده پایان یک بررسی طولانی مدت نظارتی از پیشتازان بود. صنعت گوشت کشت سلولی جدید سازمان غذا و دارو ماه ها قبل گفته بود که مرغ کشت شده از Good Meat و Upside Foods را برای خوردن بی خطر می داند. خوزه آندرس، سرآشپز مشهور و فعال ضد گرسنگی، قصد دارد اولین مرغ کشت شده گود میت را در یکی از رستوران هایش در واشنگتن دی سی بفروشد. یکی از نمایندگان خدمات بازرسی و ایمنی مواد غذایی وزارت کشاورزی ایالات متحده گفت که این برنامه ها "پس از یک فرآیند دقیق، که شامل ارزیابی سیستم ایمنی مواد غذایی یک شرکت است" تایید شده است. گوشت پرورشی معمولاً با قرار دادن سلولهای خاص طیور و دام در مخازن فولاد ضد زنگ به نام بیورآکتورها تولید میشود که در آنجا مواد مغذی و اکسیژن را قبل از برداشت و تبدیل به محصولات گوشتی تغذیه میکنند. طرفداران آن می گویند که این میدان ظرفیت کاهش وابستگی جهانی به نگهداری از حیوانات زنده را دارد که به مقادیر زیادی زمین و آب نیاز دارد و گازهای گلخانه ای آزاد می کند. با این حال، تولید گوشت پرورشی نیز انرژی بر است. تجزیه و تحلیل دانشگاه کالیفرنیا در دیویس نشان داد که تولید گوشت گاو سلولی میتواند به انرژی بیشتری نیاز داشته باشد و گازهای گلخانهای بیشتری نسبت به گوشت گاو معمولی منتشر میکند و تأثیرات زیستمحیطی آن بستگی به انواع مواد مورد استفاده دارد.
منبع: WSJ
Comments
Post a Comment